Şehit Tahsin Gerekli İHO Değerler Kulübü olarak Avcılar Diyanet Gençlik Merkezi’ndeydik. Öğrencilerimize iki yarışmanın duyurusu yapıldı. Dinimiz İslam Temel Bilgiler kitabı yarışmaya kayıt olan öğrencilerimize ücretsiz dağıtıldı.  Birinci yarışmanın sorularının bu kitaptan olacağı belirtildi. Diğeri de İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma Yarışması öğrencilerimize duyuruldu. Hangi şiirleri seçebilecekleri anlatıldı. Sonrasında öğrencilerimiz gençlik merkezinde masa üstü hava hokeyi, langırt, masa tenisi ve satranç oynadılar. Ve ikramlıklarla ziyaretimiz sona erdi. Güzel bir etkinlik oldu.

05.03.2024 144

05-03-202405-03-202405-03-2024