ŞEHİT TAHSİN GEREKLİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Okulumuz Avcılar Şehit Tahsin Gerekli İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi benimsemiş, Ahlaki kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuzda Servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak, Harezmi
Diğer Hususlar: Değerlerimiz · Kalite · Güvenilirlik · Orijinallik · İlgi, sevgi ve saygı · Erdemlilik · Öğrenmeyi öğrenmek · Huzur ve güven ortamı · Bağlılık İlkelerimiz · Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. · Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. · Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız. · Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. · Eğitim programları ve öğretim

WEB - https://sehittahsingerekliiho.meb.k12.tr

Adres - Üniversite Mah. Bağcı Sok. No4/1

Yerleşim Yeri - Üniversite mah. Bağlariçi Cad. No:4 Avcılar/ İstanbul

Adres - Üniversite Mah. Bağcı Sok. No4/1

Ulaşım Minibüs, Otobüs ve metrobüsle ulaşım vardır. Okulumuz Pelican AVM´ye 1 km mesafede bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine uzaklığı 3 km´dir.