29 Ekim Tören Geçiti Provası için gittiğimiz stadyumda yerlere atılan tüm çöpleri de temizledik

Avcılar Şehit Tahsin Gerekli İHO olarak her dersin son beş dakikası mutlaka sınıf temizliği yapıyoruz. Ortak kullanılan tüm alanları temiz tutmanın , bu bilinç de olmanın Edep Saygı Nezaket kavramlarını kazanmanın ilk koşulu olduğunu düşünüyoruz.  Kavramların Bağlamından uzaklaşmamak için hergün gördüğümüz temizlik personelimize karşı edepli olmak , nezaketi elden bırakmamak ve saygılı olmakla işe başladık.  Bu konuda Değerler Kulübümüze bir seminer verdik. Tüm okul öğrencilerine örnek olmaları için bahçe temizliği yaptırdık ve derslerine girdiğimiz tüm öğrencilerin aynı bilinçde olmaları için çalıştık. Biz ortaokuluz ve yakından uzağa ilkesiyle bu kavramları öğrencilerimize kazandırmak için gayret ediyoruz. Öğrencilerimizi tören geçidi provası için Atatürk Stadyumu’na götürdük.O arada da çevreyi temiz tutma misyonumuzdan ödün vermeden stadyumda yerlere atılan tüm çöpleri temizledik.

29.10.2023 188

29-10-2023